BECOME A REBEL
1-op-1 coaching

In dit traject gaan we dieper in op de struggles die jij tegenkomt als persoon en als coach. Indien je al eerder inner work hebt gedaan, bekijken we waar je toen bent gekomen en sluiten we hierop aan.

Elk traject verloopt weer anders, afhankelijk van jouw thema en het punt waar je staat en waar je naartoe wilt.  Tijdens het traject ga jij next level in je eigen ontwikkeling en daardoor ook en als coach en met je bedrijf.

Na het traject sta jij als Rebel in je eigen leven en je bedrijf! Ervaar je grip op situaties, weet je wat je wil en hoe je dat kunt bereiken en heb je afgerekend met oude belemmerende patronen!

YES, I WANT TO BECOME A REBEL!
Become a Rebel

Wat is HET ‘BECOME A REBEL’ TRAJECT?

Dit traject is voor Rebellen die eindelijk willen afrekenen met hun onzekerheid en de weerstand die hen klein houdt. Rebellen die behoefte hebben om uit te breken, in de actiemodus te komen en hun ballast definitief achter zich te laten.

Na het traject kun je de dialoog aangaan met verschillende stemmetjes in jouw hoofd en die belemmerende patronen nu echt doorbreken. Je verlegt je grenzen en durft te kiezen voor jezelf, vanuit een diep vertrouwen en gevoel van zekerheid.

“Fuck-it I’m a Rebel and I will shine my light!”

Een coachtraject start altijd met een gratis kennismaking waarin we jouw coachvraag bespreken. Na de vrijblijvende kennismaking bepalen we van twee kanten of er voldoende klik is om met elkaar aan het werk te gaan.

Ik help je om het zelf te gaan doen. Jij loopt jouw pad, maar ik loop een stuk met je mee. Ik zie jou in al jouw potentie en help jou om dit ook te gaan voelen en te durven leven!

Jij bepaalt zelf waar je prioriteit ligt en waar je aan wil werken. Voorbeelden van resultaten die je kunt verwachten zijn:

 • krachtige keuzes durven maken in waar je naartoe wilt
 • weten hoe je je kunt onderscheiden en profileren en dit ook naar buiten durven brengen
 • een betere coach worden doordat je jezelf beter kent en beter voor jezelf kunt zorgen
 • vanuit alignment leven en werken, echt luisteren naar je inner voice
 • in jouw ontwikkeling een stap voor blijven op je klanten
 • persoonlijke groei, waardoor jouw mogelijkheden om je klanten te bedienen ook groeien

Als coach zorg ik ervoor dat je echt naar de kern van het probleem gaat. Blijvende verandering bereik je alleen als je de roots van de blokkade uittrekt, niet als je aan symptoombestrijding doet.

Mijn coaching is gericht op het aanleren van nieuwe effectieve manieren om met het leven om te gaan en heeft dus een praktische inslag. Niet alleen praten, maar doen!

That’s what Rebels do!

WAT KLANTEN ZEGGEN NA EEN 1-OP-1 TRAJECT

BECOME A REBEL PAKKET

Wat je kunt verwachten:

 • Ik ben rustig, mensen voelen zich snel op hun gemak bij mij
 • Ik neem jouw probleem niet over, we gaan er niet samen in zwelgen, maar ik zet je middels uitdagende vragen aan het werk om anders naar je situatie te gaan kijken
 • Ik heb snel door waar de kern zit en focus op dieperliggende oorzaken van een probleem in plaats van op snelle fixes en trucjes die op lange termijn toch niet werken
 • Het kan dus zijn dat ik je ga confronteren of dingen zeg die niet leuk zijn om te horen, maar wel nodig zijn om een stap te kunnen zetten in je proces
 • Ik ben open minded, oordeel niet, je kunt me alles vertellen, ik vind niks raar (believe me…. I’ve heard it all…..)
 • En wellicht overbodig, maar toch wil ik het even benoemen: alles wat je vertelt blijft vertrouwelijk en tussen ons
lees hier meer over mij
coffee and coaching