REBELS ONLY CARDDECK

Ga op reis en ontdek de wereld in jezelf

 

Wil jij aan de slag met zelfreflectie en bewustwording? Het Rebels Only Carddeck helpt jou om je bewust te worden van wat er zich in jou afspeelt, wat jij echt wilt, waar je van droomt, wat je tegenhoudt en hoe je jezelf kunt motiveren.

Wat dit carddeck zo uniek maakt is dat het een verzameling is van zowel mijn wereldreizen, als van mijn innerlijke reis naar de persoon die ik nu ben.

Alle foto’s in het carddeck zijn door mij zelf gemaakt tijdens mijn wereldreizen. Reizen heeft mij geleerd om mezelf staande te houden buiten mijn comfortzone. Om op mezelf te durven bouwen. Om verder te kijken dan mijn bekende kaders. Om te ontdekken wat er nog meer is.

Daarnaast heb ik in dit carddeck de meest waardevolle oefeningen en inzichten verwerkt, die mij hebben geholpen in mijn persoonlijke groei. Een burn-out en een aantal heftige levensgebeurtenissen waren voor mij de aanleiding om te gaan kijken naar mezelf. Ik had het verlangen om weer van het leven te kunnen genieten en er achter te komen hoe ik het leven zo kon inrichten dat het oprecht goed voelde. De tools en learnings die ik in dit proces heb opgedaan, geef ik graag door!

Daarmee is dit carddeck een doosje vol inspiratie geworden voor jou, om je eigen reis af te gaan leggen, omdat ik jou hetzelfde gevoel van vrijheid, vertrouwen en onbegrensde mogelijkheden gun dat ik heb gevonden!

Ik wens je een mooi pad naar jouw next level life!

KOOP HET CARDDECK!
danielle rebels carddeck
carddeck rebels only coaching
carddeck rebels only coaching
carddeck rebels only coaching

De foto’s van landen en mensen overal ter wereld laten je zien dat er een wereld te ontdekken valt buiten en binnen jezelf. De quotes, oefeningen en reflectie vragen op de kaarten zullen je inspireren om op onderzoek uit te gaan binnen jezelf. Het daagt je uit om je mindset positief te beïnvloeden. Je zult merken dat je met kleine aanpassingen grote veranderingen kunt realiseren in je leven.

Het carddeck bestaat uit 40 kaarten en bevat een instructieboekje met oefeningen en opdrachten, waarmee jij zelf aan de slag kan. Trek elke dag een kaart, of zoek bewust die kaarten met oefeningen uit die passen bij de fase waarin jij je momenteel bevindt.

De kaarten zijn ook uitermate geschikt om in te zetten in coachgesprekken en trainingen, of om te bespreken met vrienden en familie, wanneer je behoefte hebt aan een verdiepend gesprek.

danielle

Danielle
Founder Rebels Only Coaching

WIL JIJ OP REIS GAAN IN JEZELF?

Bestel het carddeck nu voor maar €35,-!

 

Koop het carddeck!