COFFEE AND COACHING
DEEPDIVE 1 OP 1 WORKSHOP

Wil je eerst kennismaken voordat je een coachtraject instapt? Of wil je geen heel coachtraject doorlopen maar ga je liever eenmalig voor een deepdive? Dat kan tijdens een online of offline coffee and coaching sessie. In 2,5 uur doorloop je een aantal onderdelen uit het coachtraject achter elkaar. Je identificeert waar je nu staat, waar je naartoe wilt, wat je tegenhoudt, wat voor persoonlijkheidstype je bent. Je leert hoe je je patronen kunt doorbreken en hoe jij regie krijgt over de stemmetjes in je hoofd. 

“Erover praten schept ruimte en helderheid”

Zolang je alleen blijft nadenken, blijft het een brei in je hoofd. Het letterlijk woorden geven aan wat er in je omgaat zorgt voor lucht. En in die nieuwe ruimte die er dan ontstaat kunnen ook nieuwe ideeën geboren worden. Bovendien haal ik je als coach uit je blinde vlekken en stel ik vragen die jij jezelf misschien niet durft te stellen. Met mij als coach kom je door je weerstand heen en ga je door, waar je normaal gesproken zelf zou stoppen.

Coffee and Coaching

Hoe werkt coffee and coaching?

Een 1 op 1 coffee and coaching sessie vindt plaats op afspraak. De sessie doen we via Skype, of face tot face in Rotterdam. Voorafgaand aan de sessie ontvang je van mij een persoonlijkheidstest die je invult en terug stuurt. Deze wordt besproken tijdens de sessie.

Coffee and coaching is geschikt voor jou als jij graag in korte tijd all inn wil gaan. Je houdt ervan om direct door te pakken en praktisch aan de slag te gaan. Je hebt geen tijd voor een langdurig traject, of je wil gewoon het liefst zo snel mogelijk resultaat bereiken. Je bent niet bang om in de figuurlijke spiegel te kijken en je kunt na wat hulp van mij zelfstandig verder met het geleerde. Jij bent echt gemotiveerd om met jezelf aan de slag te gaan!

 

Na de sessie weet jij welk persoonlijkheidstype van het enneagram jij bent. Je hebt zicht op hoe jouw survival systeem zich heeft ontwikkeld en welke factoren hieraan hebben bijgedragen. Je hebt geïdentificeerd wat je krachten en valkuilen zijn en weet hoe je deze bewust in kunt zetten, zowel privé als zakelijk. 

Je kunt vanaf nu je herkennen wanneer je jezelf saboteert of klein houdt. Je weet wat je kunt doen om grip te krijgen op je gedachten. Je bent je bewust van je energielekken en van je energiegevers.

Als je een eigen business hebt, bekijken we in de sessie waar je nu staat met je bedrijf. Vaak is dat een afspiegeling van hoe ver je bent ontwikkeld als persoon. De sessie is vooral gericht op jou als persoon, maar je krijgt van mij ook een aantal direct toepasbare business tips.

De investering voor 2,5 uur 1 op 1 coffee and coaching is 249 euro ex. BTW 

Anne / 27 jaar / haarlem

“Een coachsessie met Danielle werkt verhelderend, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Danielle is een prettige gesprekspartner, luistert aandachtig, weet de juiste vragen te stellen en goede verbindingen te maken. Ze weet wat ze doet en waarom, wat mij het inzicht gaf om dat ook voor mezelf duidelijk te hebben en hoe over te kunnen brengen. Twijfel je? Ga naar een coffee and coaching sessie en kom er op een fijne manier achter of het je verder kan helpen — gewoon doen!”