WAT KLANTEN ZEGGEN OVER MIJ

Mijn Missie met Rebels Only Coaching

Al mijn hele leven volg ik een pad dat niet het standaard pad is, wijk ik met mijn keuzes af van dat wat mensen van me zouden verwachten. En waarom? Omdat mijn gevoel het zegt, omdat dit is wat bij me past en waar ik gelukkig van word, omdat het is wie ik ben. Terugkijkend kan ik zeggen dat juist die rebelse keuzes me hebben gebracht waar ik nu sta. Dat de momenten waarop ik dicht bij mezelf ben gebleven, de momenten waren waarop ik het meest gelukkig was en in mijn kracht kwam te staan.

“Wees jezelf, er zijn al genoeg anderen!”

Als coach wil ik jou helpen om te ontdekken wat bij jou past en jouw pad te durven volgen. Jezelf zijn en je leven inrichten zoals jij dat wilt. Dit betekent je angsten en belemmerende overtuigingen aanpakken, oude patronen doorbreken en grip krijgen op je gedrag door bewustwording en kiezen voor wat je wel wilt in plaats van wat je niet wilt. Niet automatisch meegaan met de massa, maar kiezen voor jezelf!

Dus heb jij het gevoel dat er meer is? Dat je niet maximaal leeft? dat er iets is dat je tegenhoudt of belemmert om het leven te leiden dat jij graag wilt? Ga het dan aan, onderzoek het, ontdek wat er nog meer mogelijk is en hoe jij dat kan bereiken!

Be a Rebel, join the Rebelution!

Lees hieronder meer over mijn leven en de momenten waarop ik een Rebel werd!

Mijn leven als Rebel

Een Rebel is voor mij niet alleen degene die op de barricade staat te protesteren, die de revolutie of de opstand aanvoert of openlijk tegen alle regels in verzet komt.

Een Rebel zijn betekent voor mij, authentiek durven zijn, je hart volgen, dichtbij jezelf blijven, weten wie je bent en wat je wilt en daarvoor gaan. Ook als dat afwijkt, als dat anders is of als dat vragen oproept. Ook als anderen het niet leuk vinden of je niet aanmoedigen. Ook als je het eigenlijk super spannend vindt en niet durft of denkt dat je het niet kunt!

Jezelf aanpassen of klein houden, settelen voor middelmatig, daar wordt jij niet blij van, maar de wereld ook niet.

“Je bent het jezelf en de wereld verschuldigd het maximale uit je leven halen!”

Jezelf blijven aanpassen betekent dat jij niet de beste versie van jezelf zal worden en dus ook alles wat die beste versie de wereld te bieden heeft niet uit de verf zal komen. Dat is toch zonde?

Terugkijkend ben ik onbewust altijd wel een Rebelletje geweest. Niet omdat ik het leuk vond om te provoceren, maar omdat ik niet anders kon dan mijn gevoel volgen. Omdat dat klopte, omdat iets in mij zeker wist dat ik daar gelukkig van zou worden. En omdat ik merkte dat, als ik dit niet deed, ik onrustig werd. Het gevoel bleef terug komen dat er iets niet klopte, dat er meer moest zijn. In die periodes was er geen flow, herhaalde zich continu negatieve spiralen in mijn leven, wat voor mij een teken was dat ik andere keuzes mocht maken.

Ik heb andere schoolkeuzes gemaakt dan men verwachtte, heb risico’s genomen door mijn zekerheden los te laten, ben in het diepe gesprongen zonder te weten waar ik uit kwam en heb mijn hart in de liefde gevolgd, soms zelfs tegen beter weten in. 

Pas de laatste jaren realiseer ik me dat dat niet vanzelfsprekend is. Dat dit voor velen heel moeilijk is. Met mijn levensverhaal hoop ik jou te inspireren om te voelen wat het is dat voor jou klopt. Wat heb jij nodig?

Hoe ziet jouw Rebel eruit?

Ik als coach…

Ik geloof dat iedereen een gift heeft te delen met deze wereld, groot of klein. Iets waarvan jij gaat stralen, waar je niet over uitgepraat raakt en waar de energie vanaf spat als je ermee bezig bent. En ik geloof ook dat het mogelijk is om het leven in te richten op een manier waarop jij dat wilt, zodat je die gift ook kan delen met de wereld.

Dit hoeft niet perse een droombaan of eigen bedrijf te zijn. Het kan ook een hobby, interesse of karaktereigenschap zijn. Zolang het maar echt bij je past en jij er blij van wordt. Ik ga met jou op zoek naar wie je echt bent van binnen, waar je talenten liggen, wat je echt wil en ook wat je tegen houdt om daar te komen, wat je belemmerende gedachten zijn, hoe je met emoties omgaat, wat de invloed is geweest van je familiesysteem op jou als kind en op de persoon die je bent geworden. De oplossing ligt in jou en ik ga je helpen deze te vinden en te gebruiken. Become a Rebel, join the rebelution!

Danielle als coach