SHOOT AND SHARE

Uniek business event waarbij we gaan netwerken en een beeldbank voor je gaan shooten i.c.m. business coaching

 

Fotoshoot

Je kent inmiddels wel de bekende kopjes koffie en de ik-staar-dromerig-uit-het-raam foto’s op Instagram of Facebook. Mooie beelden, maar hier onderscheidt jij jezelf niet mee. En het past ook helemaal niet bij ieders branding of waar je voor staat.

Maar wat dan? Selfie’s staan niet zo professioneel…. vakantie kiekjes kunnen nu nog wel even, maar passen in het najaar en de winter ook niet meer. En om nou na een gesprek met een klant nog om een foto te vragen, dat voelt ook zo raar….

Tijdens het Shoot and Share event kun jij professionele en originele foto’s laten maken die jóuw boodschap onderschrijven en passen bij de uitstraling van jouw business. Bovendien is het de kans om beelden te schieten van jezelf in gesprek met een coachee of een klant, zodat je jouw volgers kunt laten zien hoe het eruit ziet als jij aan het werk bent. 

Maren, van By Maren Photography zal jou tijdens deze middag op jouw unieke manier vastleggen op beeld. Maren zorgt ervoor dat iedere deelnemer ontspannen en authentiek op de foto staat.

Coaching

Ondernemen is een grote spiegel voor je mindset en je persoonlijke ontwikkeling. In elke fase van het ondernemerschap loop je weer tegen nieuwe uitdagingen en lessen aan. En die tackel je sneller en makkelijker als je daar hulp bij inschakelt. Ondernemen kan een lonely spel zijn. En als je dan ook nog eens alleen blijft rondlopen met je gedachten, kan dit aanvoelen als frustratie. Zonde! Want als ondernemer lopen we allemaal tegen herkenbare processen aan. Door dit te delen leren we van elkaar.

Met mijn ervaring als teamleider en mijn coachskills kan ik binnen no-time verdieping aanbrengen in een mastermind sessie. Ik zie snel waar de kern zit en stel juist die vragen die je jezelf vaak niet durft te stellen. Ik hou in de gaten dat het een business bijeenkomst blijft en geen koffieuurtje wordt.

Bovendien zorg ik voor een laagdrempelige, open sfeer. Bij mijn events wordt niet gepitcht! Ik ga voor echte verbinding! En dat betekent dat we delen hoe het daadwerkelijk met ons gaat. Dat we de persoon achter de ondernemer (laten) zien. Dat we successen en struggles delen. Ik zorg als gespreksleider voor een sfeer waarbinnen dat veilig kan ontstaan en het Rebels Only carddeck draagt bij aan de dieperliggende reflectie.

Netwerken

Het idee voor Shoot and share is ontstaan vanuit mijn eigen behoefte aan regelmatig samenkomen met andere ondernemers en elkaar scherp houden op onze ontwikkeling als persoon en als ondernemer. De zogenaamde mastermind groep. Ik heb inmiddels al in heel wat groepen mee gedraaid en elke keer zag ik hetzelfde patroon: we starten enthousiast en met commitment. Maar na enige tijd is de opkomst steeds minder, haal je er niet zo veel nieuws meer uit en uiteindelijk bloedt de groep een beetje dood of verzanden we in de drukte van alledag.

Dit is precies waarom ik voorstander ben van op een georganiseerde manier bij elkaar komen en onder leiding van een gespreksleider sparren over je business. Je kunt eenmalig deelnemen, maar je kunt ook vaker komen. Misschien ontstaat er wel een vaste groep deelnemers. Misschien ook niet en wisselt de samenstelling per keer. All good, want dat betekent dat je ook elke keer nieuwe input kunt krijgen.

Doordat we de dieperliggende lagen bespreken, werkt de onderlinge verbinding tussen de deelnemers door, ook na het event. Ondernemers die elkaar bij mijn events hebben ontmoet, hebben nog steeds contact. Er zijn mensen klant bij elkaar geworden en er zijn samenwerkingen ontstaan. Hoe tof is dat!