TESTIMONIALS

Wat klanten zeggen over hun ervaring bij Rebels Only Coaching

 

Cher, 40 jaar, Rotterdam

Nam deel aan een uitgebreid 1 op 1 coachtraject

Ik liep al langere tijd rond dat ik niet lekker in mijn vel zat en kwam er maar niet uit. De vraag “Is this all that  life is about?” spookte dagelijks door mijn hoofd. Toen ik aan dit traject begon was ik zoekende, verdwaald, gefrustreerd, terneergeslagen, onzeker boos…..Basically a “Hot Mess” Nu voel ik me licht, weet ik welke richting ik op wil met mijn leven, it feels like i found the new version of the old me and it feels great! 
Het coachtraject heeft mij dichter bij mezelf gebracht, ik heb geleerd om minder streng te zijn voor mezelf, heb meer zelfvertrouwen, ga er alleen op uit…. durfde dat voorheen niet, nu geniet ik van alle “me-time”.

Het is lang geleden dat ik zo lekker in mijn vel heb gezeten!

carddeck 2

 

Soumaya, 28 jaar, Rotterdam

Volgde een aantal 1 op 1 coachgesprekken

Ik was teveel bezig met nadenken en niet bezig met stappen zetten die mij dichter bij mijn doel brachten. Nu heb ik al wat kleine stappen gezet, die mij helpen om dichter bij mijn streven te komen: het coachen van jongeren (meisjes/vrouwen)!

Het idee dat ik iemand kon vertellen over de voortgang hielp om kleine stappen te zetten ondanks bepaalde obstakels. De coaching heeft bepaalde obstakels blootgelegd, waardoor ik er specifiek stil bij kon staan en het kon weg leggen. Meer in de doemodus zijn is waar ik nu voor ga.

 

Tess, 33 jaar, Velp

Volgde een 1 op 1 coachtraject

Ik heb nu veel meer inzicht waar mijn onzekerheden vandaan komen en waardoor ze getriggerd worden. Maar ook hoe ik hierbij meer bij mezelf kan blijven en niet meegesleurd wordt door wat van een ander is. Dit blijft wel een leerproces, maar ik voel me sterk genoeg om hier mee aan de slag te gaan.

carddeck 1

 

Martine Hamstra, 56 jaar, Edam

Ging mee op de Coaches Retreat naar Toscane in 2019

Wat een geweldige plek zeg, wat een prachtige locatie om deze dagen te hebben mogen doormaken samen. Wat een superverzorging door Hein en Janneke. Ontbijt, lunch en diner werd met zoveel liefde en plezier verzorgd, erg bijzonder om te mogen ontvangen.
Iedere dag begon om 07.45uur met een vast ochtendritueel, vervolgens het ontbijt en dan het eerste dagdeel. Ieder van ons bracht iets in vanuit onze eigen discipline/interesse/vakgebied/passie. De anderen mochten dan ontvangen en na afloop werd er gefundeerde en liefdevolle feedback gegeven. Deze feedback heb ik als zeer waardevol ervaren.
Wij allen hebben onze inzichten en eye-openers mogen ontvangen. Niemand uitgezonderd.
Voor mij was het een warm bad. Ik heb mogen ontvangen en mogen geven, ik heb inzichten gekregen, dingen op de berg mogen achterlaten en ik ben gegroeid. Absoluut en volledig de moeite waard om een week met deze 2 toppers mee te gaan, op de locatie wachten nog 2 toppers wie jou met liefde en toewijding verzorgen. Heel veel geleerd, heel veel mogen ontvangen, heel veel mogen en kunnen Zijn.
erg dankbaar!!
Martine

 

Cora Kombrink, 55 jaar, Gouda

Ging mee op de Coaches Retreat naar Toscane in 2019

En dan komt er ineens een oproep om mee te gaan met een inspiratie reis. Een telefoontje met Daniëlle haalde me over de streep. Vooral het concept van brengen/ halen. En wat is dat een goeie keuze geweest.
Geïnspireerd ben ik, mijn stappen op het beoogd pad weer helder. In een goeie setting mogen werken aan mezelf. En samen met powervrouwen nadenken over alle mogelijkheden die het leven biedt. En tussentijds humor, lekker eten, bewegen in een schitterende omgeving.
Wat een cadeau heb ik mezelf gegeven. Misschien ook iets voor jou? Ik kan het super aanbevelen.
Ik ben nu 5 dagen thuis en loop nog steeds op wolken. Vol met nieuwe plannen voor de toekomst. Soms heb je het gewoon nodig dat de energie weer gaat stromen. En dat doet het!

 

Celia, 42 jaar, Capelle aan den IJssel

Heeft een Tafelopstelling gedaan

Heb je een hulpvraag en wil je daar graag mee aan de slag met een coach?

Daniëlle leidt je naar inzichten die de kern van jouw vraag laat zien, om vervolgens stappen op een ander dan de bekende weg te zetten.

Ze hoort en ziet wat je wel en vooral wat je niet laat horen en zien. Beetje awkward soms, maar wel wat nodig is om stappen te willen maken.

Scherp en liefdevol tegelijk, cut the crap-wise en met respect voor je kwetsbaarheid.

Heel fijn en een cadeautje voor iedereen die verder wil, maar even niet meer weet hoe.